Onze diensten

Vis à vis is een hybride studio, opgebouwd uit twee hersenen, vier handen, drie magen
(Eva heeft er twee) en een hele boel gretige smaakpapillen.
Ons aanbod beslaat vier verschillende domeinen.
Grafisch ontwerp/artistieke directie, objectontwerp, dienstverlening op maat en ondersteuning/organisatie van evenementen.
Dankzij onze gevarieerde achtergronden en ervaringen bieden wij een multidisciplinaire aanpak voor de meest uiteenlopende projecten.

GRAFISCH ONTWERP

We werken grafische concepten op maat uit om uw zichtbaarheid (te verbeteren.
Zowel in gedrukte vorm als digitaal hebben we verschillende oplossingen te bieden:

  • 1.
    Visuele identiteit: logo, huisstijl, visitekaartjes, ...
  • 2.
    Drukwerk: catalogi, flyers, magazines, affiches.
  • 3.
    Verpakking en etiketten
  • 4.
    Webdesign en mobiele applicaties
  • 5.
    Video en motion design
  • 6.
    Fotografie en culinaire styling

OBJECTONTWERP

Op basis van uw vraag ontwikkelen we verschillende pistes voor onderzoek naar en uitwerking van tafelobjecten en -accessoires.
Van keramiek tot servetringen en kaarsen, gaan we op zoek naar harmonie tussen gebruik, vorm en materiaal.
Gepassioneerd door ambachten, focussen wij ons voornamelijk op keramiek en edelsmeden.

SERVICE DESIGN

Afgezien van de inhoud van het bord, zijn we erg begaan met de ervaring beleefd aan tafel.
Vandaag draait een maaltijd niet meer louter rond het gerecht, maar gaat het om de totaalervaring.
Wat maakt zo’n moment zo uniek?
Wat stellen we ter beschikking om de gast een emotie te kunnen doen beleven?
Hoe creëren we samenhang tussen al deze elementen, van het voor de maaltijd tot lang daarna?
We analyseren de verwachtingen van de gasten en hun gedrag, om ervoor te zorgen dat er een meerwaarde ontstaat.

 

EVENEMENTEN

1. Evenementen op maat

We werken scenografieën en aankleding uit voor vernissages, banketten, en alles wat verder met eten te maken kan hebben.

2. Verwezenlijken van experimentele diners

We slaan bruggen tussen de verschillende culinaire disciplines en andere kunstvormen zoals theater, performance, beeldende kunsten, digitale kunsten,…
Buiten het klassieke restaurantkader vertellen we verhalen in de vorm van experimentele eetervaringen.

En wat als we nu eens zouden samenwerken?